Cyklosport SR

Akce

obrázek tretry Shimano

Bonusy a slevy

šeky

Zajímavé odkazy

Podpořte Čembu !
Staň se jejím členem ! logo čemba



Hledej u nás

Bleskovky

26. 7 . 2023
..........POZOR !!!..........
Všechna elektrokola zn. Crussis modelových řad 2022 a 2023 nyní za bezkonkurenční ceny. ........Slevy až 35%.........
Levnější už to nebude!
.
14. 12 . 2022
AKČNÍ slevy na modely 2022 Zavolejte si na 776 242 169, a poptejte kolo o které máte zájem !!!

Doporučujeme

foto sporttester Cyclosport

lpogo cube
Celý článek

foto brzdy avid

UPOZORNĚNÍ NA BEZPEČNOSTNÍ SVOLÁVACÍ AKCI

Našim vážením zákazníkům,
SRAM spolupracuje se zastoupením EU na oznámení dobrovolné bezpečnostní svolávací akce na některé mechanické ráfkové brzdy Avid Single Digit 7. SRAM zjistil, že některé z dotčených brzd byly vyrobeny s nýty, které se mohou postupně uvolnit z brzdy a způsobit, že jedna z brzd nebude pracovat. Toto představuje bezpečnostní riziko, a proto SRAM přijímá dotčené brzdy zpět a nahrazuje je novými.
TENTO PROBLÉM SOUVISÍ S BEZPEČNOSTÍ - SRAM doporučuje spotřebitelům, aby okamžitě přestali používat tyto produkty. V blízké budoucnosti bychom Vás chtěli poprosit o pomoc při informování Vašich zákazníků na svolávací akci prostřednictvím vyvěšení informačního letáku na Vašem obchodě do 30. června 2018. Selhání brzd Avid Single Digit 7 během používání může vyústit do ztráty kontroly nad bicyklem a následného pádu.
PROBLÉM
Některé z dotčených brzd byly vyrobeny s nýty, které se mohou postupně uvolnit z brzdy a způsobit, že jedna z brzd nebude pracovat. Kolo může vykazovat delší brzdnou vzdálenost nebo může brzdit jiným způsobem, který jezdec neočekává. Může havarovat nebo z kola spadnout.
SPOTŘEBITELÉ
SRAM spolupracuje se zastoupením EU na tvorbě materiálů použitelných pro informaci spotřebitelů o této svolávací akci. Ve veřejném oznámení budeme žádat spotřebitele, kteří vlastní tento produkt, aby ho přestali okamžitě používat a aby brzdy vrátili jakémukoliv prodejci SRAM k přezkoumání a k pořízení bezplatné náhrady.
AKCE PRODEJCŮ SRAM
Kterýkoliv prodejce, který má brzdy Avid Single Digit 7 namontované na kole určeném pro prodej je může nahradit u Distributora SRAM. Vrácení původních brzd je povinné a náhrada se bude dodávat jako sada nových brzd. DOTČENÉ PRODUKTY A SÉRIOVÉ ČÍSLA Dotčené brzdy se prodávali spotřebitelům jako díly. Dotčené brzdy byly také namontované na určitých kolech Elliptigo. Přibližná doba prodeje těchto brzd byla od června 2014 do května 2017. PRODEJCI SRAM – KROKY PRO IDENTIFIKACI PRODUKTU Na brzdách není žádný UPC čárový kód ani sériové číslo. Avšak brzdy jsou snadno identifikovatelné na základě datumového kódu na zadní straně ramínka brzdy, jak je to vyobrazené níže. Dotčené brzdy mají datumový kód mezi 1. červnem 2014 a 26. květnem 2017. Navíc, brzdy z výrobního okna pro svolávací akci byly vždy v černém barevném provedení.


------------------------------------------------------
I 25.10 2017 I Technika I Přečteno: 2078x


Komentáře zatím nelze přidávat

 
Copyright © 2007 Cyklosport SR